online booking system

DESPRE NOI

4Suntem bucuroşi să vă urăm bun venit în hotelul Club Royal Park 5*, care este situat în zona de parc cu 15min. de la aeroport şi 5min. din centrul oraşului. La dispoziţia Dvs. sunt 20 de camere confortabile, restaurant, centru spa cu piscină interioară, saună, sală de gimnastică, terasă, 2 săli de conferinţă, dar mai presus de toate o deservire impecabilă şi desigur o atmosferă ca acasă.

„Club Royal Park” propune 40 de camere confortabile. 

Hotelul „Club Royal Park” se diferă cu un număr redus de camere ce este foarte prielnic pentru o odihnă liniştită. Designul deosebit a fiecărei camere, o ambianţă plăcută şi deservirea individuală face aflarea Dvs în Hotelul „Club Royal Park” adevărat confortabilă.

Fiecare cameră a hotelului este echipată cu sistemul individual de aer condiţionat, sistemul modern de încălzire şi aeraj, mini-bar şi frigorifer, televiziune prin satelit, linie telefonică şi acces la Internet prin intermediul sistemului Wi-Fi. Securitatea hotelului este asigurată 24/7 de către o agenţie de securitate profesionistă, care utilizează cele mai moderne mijloace de control electronic.

Restaurantul „Club Royal Park” vă oferă bucate în sortiment din bucătăria naţională moldovenească, diverse feluri de bucate din bucătăriile europene la orice gust rafinat. Mândrie deosebită ale bucătarilor noştri este posedarea iscusită a secretelor bucătăriei japoneze şi prepararea deserturilor delicioase.

Centrul fitness „Club Royal Park” vă oferă tot necesarul pentru o odihnă cu valoare şi menţinerea stării fizice într-o formă bună. Centrul fitness Vă oferă bazin, saună electrică şi sală de forţă.

Propune 40 camere confortabile