Despre hotel-Hotel Royal Florence, Chișinău

Vă urăm bun venit în hotelul nostru de patru stele Royal Florence . Hotelul nostru este situat în Chișinău, într-un parc frumos cu lacuri, la 15 minute de aeroport și la 5 minute de centrul orașului. Caracteristici: 13 camere confortabile, cu vedere panoramică la parc și oraș. În complexul nostru există o terasă de vară și o piscină mare în aer liber. Putem oferi servicii de săli de banchet, sala de Convenții. Și cel mai important, servicii excelente în mod constant și atmosferă confortabilă acasă. Concierge-ul nostru vă va ajuta să vă rezolvați toate nevoile pentru un sejur confortabil în hotelul nostru. Hotelul se bucură de o locație privilegiată într-un parc "Valea Trandafirilor", care are o vacanță liniștită, liniștită, ascultând cântecul păsărilor. Designul autorului fiecărei camere, atmosfera confortabilă și serviciile individuale vă vor face șederea cu adevărat confortabilă. Siguranța în hotel este asigurată de monitorizarea electronică și supravegherea video. În întregul hotel se oferă WI-Fi gratuit.

Condiții de cazare

Acestea sunt reguli generale ale hotelului și pot varia în funcție de tipul camerei. Vă rugăm să verificați descrierea camerei

Check-in 14:00
Check-out 12:00
Anulare rezervare

Anularea rezervării este gratuită cu o zi înainte de check-in

Oaspeți suplimentari într-o cameră

Oaspeții suplimentari sunt permise 

Animale de companie

Animalele de companie sunt permise 

Carduri de credit acceptate

Cardurile de Credit sunt acceptate

Termeni & Condiții

Procedura de rezervare este absolut sigură. Toate datele personale sunt criptate și vor fi prelucrate în siguranță. Informațiile dvs. personale vor fi utilizate numai pentru rezervarea dvs.