1. Acasă
  2. Despre noi

Avertizare

The form #6 does not exist or it is not published.

Despre noi

Suntem bucuroşi să vă urăm bun venit în hotelul Club Royal Park 5*, care este situat în zona de parc cu 15min. de la aeroport şi 5min. din centrul oraşului. La dispoziţia Dvs. sunt 20 de camere confortabile, restaurant, centru spa cu piscină interioară, saună, sală de gimnastică, terasă, 2 săli de conferinţă, dar mai presus de toate o deservire impecabilă şi desigur o atmosferă ca acasă.

„Club Royal Park” propune 40 de camere confortabile. 

Hotelul „Club Royal Park”  e difericit de celelalte hoteluri cu un numar redus de camere ce este foarte prielnic pentru o odihnă liniştită. Designul deosebit a fiecărei camere, o ambianţă plăcută şi deservirea individuală face aflarea Dvs în Hotelul „Club Royal Park” adevărat confortabilă.

Fiecare cameră a hotelului este echipată cu sistemul individual de aer condiţionat, sistemul modern de încălzire şi aeraj, mini-bar si frigider, televiziune prin satelit, linie telefonică şi acces la Internet prin intermediul sistemului Wi-Fi. Securitatea hotelului este asigurată 24/7 de către o agenţie de securitate profesionistă, care utilizează cele mai moderne mijloace de control electronic.

Restaurantul va ofera bucate in asortiment din bucătăria naţională moldovenească, diverse feluri de bucate din bucătăriile europene la orice gust rafinat. Mândrie deosebită ale bucătarilor noştri este posedarea iscusită a secretelor bucătăriei japoneze şi prepararea deserturilor delicioase.

Centrul fitness va ofera tot necesarul pentru o odihna perfecta cu valoare şi menţinerea stării fizice într-o formă bună. Centrul fitness Vă oferă bazin, saună electrică şi sală de forţă.

Propune 40 camere confortabile


Informații de contact

  • +373 794 30 272
  • +373 78 444 999
  • str. Trandafirilor 6/2, 2038, Chisinau, Moldova
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultimele știri