1. Acasă
  2. Restaurant

Avertizare

The form #6 does not exist or it is not published.

Restaurant & sala de banchete

Restaurantul „Club Royal Park” este situat la primul etaj al Hotelului şi vă oferă posibilitatea de a călători prin cele mai vestite şcoli de culinărie ale Europei.
În meniul restaurantului sunt prezentate şi bucate internaţionale şi capodoperele individuale ale bucătarilor noştri.

Restaurantul Hotelului vă oferă bucate în sortiment din bucătăria naţională moldovenească, aşijderea feluri de bucate din bucătăriile europene la orice gust rafinat. Mândrie deosebită ale bucătarilor noştri este posedarea iscusită a secretelor bucătăriei japoneze, prepararea deserturilor delicioase.

   Uşile restaurantului sunt deschise: 

De la orele 7-00 până la 11-00 vă invităm la micul dejun. De la orele 12 pînă la 16-00- la business lunch, când Dvs puteţi repede şi la un preţ bun să savuraţi bucătăria internaţională.

Vinoteca cu un sortiment larg vă ajută să alegeţi băutura nobilă potrivită pentru orice fel de bucate. În timpul convorbirilor cu prieteni şi colegi cea mai bună însoţire a discuţiei ar putea fi ceaiul de un larg sortiment: clasic negru, verde, sau o ceaşcă de cafea aromată, care vor îmbogăţi capodoperile cofetarilor noştri. Şi un sfârşit a zilei Dvs trebuie să fie o cină cu lumânări şi muzică instrumentală.

Deasemenea, oferim posibilitatea de a petrece orice festivitate în incinta restaurantului nostru! Noi întotdeauna suntem bucuroşi să vă ajutăm să organizaţi un furşet, un banchet, o seară tematică sau o cină romantică.

Pentru mai multe detalii sau oferte personalizateva rugam să ne contactați: +373 22 57 40 80 | +373 69 90 88 86 | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Informații de contact

  • +373 794 30 272
  • +373 78 444 999
  • str. Trandafirilor 6/2, 2038, Chisinau, Moldova
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultimele știri