1. Acasă
  2. Servicii
  3. Atracții turistice din Moldova

Avertizare

The form #6 does not exist or it is not published.

Atracții turistice din Moldova

Chisinaul este capitala si, respectiv, cel mai mare oras din Republica Moldova. Orasul este situat pe sapte coline si se intinde de-а lungul riului Bic - afluent de dreapta al Nistrului. Chisinaul pentru prima data a fast mentionat intr-un document al domnitorului
moldovean Stefan cel Mare in 1466 si aceasta data este considerata anul fondarii Orasului.
Va asteptam sa vizitati unul dintre cele mai verzi orase din Europa!

Republica Moldova este о destinatie pitoreasca, iar dealurile verzi si satele pastorale, lacurile senine si campurile vaste de floarea-soarelui ii confera un farmec aparte.
Calatorind prin tara noastra nu foarte mare ( RM are doar 350 km de la nord la sud si 150 km de la vest la est), intotdeauna ramii impresionat de schimbarile de peisaj, veti ramane incantati de flora si fauna tarisoarei noastre, de abundenta monumentelor naturii, care, in prezent, sunt mai mult de 500 la numar.

Republica Moldova ofera sansa unica de a alege cele mai faine excursii, precum “Drumul vinului in Republica Moldova”, asa incit turistii pot vizita, dupa dorinta, beciuri si orase subterane, vinoteci, intreprinderi de prelucrare primara a vinului, de producere a sampaniei, divinului, etc.

Drumul vinului — reprezinta drumul larg care duce spre prosperitate si popularizare in lume a tuturor bogatiilor de care dispune tara noastra. Fiecare popor isi are zestrea lui. Strugurele de poama este pentru moldoveni acel margaritar, care nu-si pierde valoarea cu trecerea anilor. "Calitatea vinului a devenit о traditie" -pentru a ajuta fiecare oaspete sa inteleaga sensul si gustul acestei bauturi minunate.

Triumphal Arch, Chisinau
Showplace 3
Showplace 4
Showplace 22
Showplace 5
Showplace 2
Showplace 222
Showplace 8
Dsc00879
Showplace 9
Showplace 7
Showplace 6

Rezervați o excursie

Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод

Informații de contact

  • +373 794 30 272
  • +373 78 444 999
  • str. Trandafirilor 6/2, 2038, Chisinau, Moldova
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ultimele știri